Welkom

Vanwege corona vinden wij het onverantwoord om gelijktijdig veel leerlingen en ouders te ontvangen op onze Open Dagen. De Open Dagen moeten op een veilige manier voor bezoekers, hun ouders, leerlingen en personeel georganiseerd kunnen worden en we vinden dat we die veiligheid nu niet kunnen garanderen. Omdat we geen mensen willen uitsluiten van een Open Dag, zullen we niet met tijdslots werken. Óf iedereen is welkom, óf we organiseren de kennismaking met onze school op een andere manier.
De fysieke Open Dagen zijn daarom geannuleerd. We hebben daarom een speciale Open Dag-site gemaakt. Door middel van verschillende filmpjes krijg je een beeld van het CGU en horen je van leerlingen hoe het is om op onze school te zitten. Bovendien kun je rustig nalezen wat MC LACADEIA nu precies is. En uiteraard kun je je vragen stellen.

De Open Lesmiddagen op 3 en 10 februari zijn vanwege de aanhoudende corona-maatregelen helaas geannuleerd. Leerlingen die zich hebben opgegeven worden per mail geïnformeerd over een vervangende Q&A via Instagram.