Afsluiting Day for Change: Sharp and Shiny wint de Day for Change verkiezing!

Afgelopen donderdag was de afsluiting van Day for Change (DFC). Samen hebben we teruggeblikt op een mooi project.

We begonnen met een spreker, Boudewijn Graveland (21). Hij is een oud-leerling van Rutger, die ooit ook begonnen is met ondernemen door het project DFC. Daarna is hij doorgegaan met ondernemen en hij heeft nu een succesvolle onderneming, The Branding Club. Hij kwam vertellen over de keuzes die hij heeft moeten maken om succesvol ondernemer te worden.

Vervolgens vertelde Kees Kaffka over de redenen van Utrecht4GlobalGoals om ons project te steunen en hoe zij zich inzetten voor het halen van Sustainable Development Goals (SDGs). We willen Utrecht4

GlobalGoals en de Rabobank nogmaals hartelijk danken dat ze dit mooie project hebben willen ondersteunen.

Daarna kreeg Sharp and Shiny een prijs overhandigd vanwege het feit dat ze de landelijke verkiezing hebben gewonnen. Ze willen jullie bedanken voor het stemmen!

Tenslotte kon Flezz, het meest winstgevende bedrijf van ons project, een cheque ter waarde van €1567,77 voor de goede doelen overhandigen aan Inge Reyntjes van Stichting Day for Change. Zelf mochten Flezz en Rehuggables nog een kleine prijs ontvangen vanwege hun mooie prestaties tijdens het project.

Het was ontzettend leuk dat dit project ondanks corona-tegenslagen toch is gestart dit jaar en we kijken er met veel plezier op terug. We willen iedereen, sponsoren, leerlingen en partners bedanken voor hun bijdrage. We hebben nu al zin in het project volgend jaar. Maar nu eerst: vakantie!

       

  

Media
  • IMG_3981
  • IMG_1983
  • IMG_1986