Roostermededelingen

Je rooster kun je inzien door op Zermelo te klikken. Gebruik je Zermelo voor het eerst, klik dan hier voor de installatie-instructies van de app en voor een eerste kennismaking met het portal. Informatie over toetsen en repetities staan in je persoonlijke rooster. Bij de mededelingen op het portal (en in de app) vind je onder andere informatie over corvee, werklokalen, terugkom-uren, service-uren en afwezigheid van docenten. In de agenda kun je zien welke bijzondere activiteiten er aan gaan komen zoals sportdagen, voorstellingen, excursies, reizen en lesdagen met een verkort rooster. Maar je kunt er ook terugvinden welke repetities eraan komen, wanneer mondelingen gepland zijn of wanneer je profielkeuze bekend moet zijn.

Wanneer lessen uitvallen kun je zelfstandig aan het werk. Dat kan in lokaal 021 en de mediatheek. In 021 is een klassestudent aanwezig om te helpen met vragen over het huiswerk. 

Toetsweek klas 6 (14 tm 18 okt)
inhalen SE's (week 44)

Inhaalrepetities

Kijk op deze lijsten of je verwacht wordt bij een inhaalrepetitie. Als je een afspraak gemaakt hebt, maar je staat niet op de lijst, neem dan contact op met je docent!

inhalen bovenbouw maandag 28 okt 10e uur
inhalen onderbouw maandag 28 okt 9e uur
inhalen onderbouw woensdag 30 okt 9e uur
inhalen onderbouw maandag 4 nov 9e uur